Titanium-aluminum-vanadium pa'u pa'u: Toa sili i le siosiomaga vevela maualuga

Folasaga o le titanium alumini vanadium alloy paʻu

Titanium aluminum-vanadium alloy powder o se pauta lelei e aofia ai le titanium, alumini ma le vanadium.O lenei ituaiga paʻu paʻu ua uma ona suʻesuʻeina ma faʻaaogaina i le gaosiga o gaosiga.

Meatotino o le titanium alumini-vanadium paʻu paʻu

1. Malosi maualuga vevela:titanium alumini vanadium alloy paʻu e mafai lava ona faatumauina le malosi maualuga ma le mautu i le maualuga o le vevela, lea e maua ai le lelei o le faʻaogaina o le faʻaogaina i le maualuga o le vevela.

2. Lelei le ofuina o ofu:titanium alumini vanadium alloy paʻu e maualuga le maaa ma sili ona lelei le ofuina, lea e talafeagai mo faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e manaʻomia ai le tumau maualuga.

3. Tete'e a'a:Titanium alumini vanadium alloy paʻu o loʻo i ai se maualuga maualuga o le faʻafefeteina o mea faʻamaʻi eseese, o lea o loʻo i ai le tele o le faʻaaogaina o le tau i le siosiomaga e aofia ai le tele o vailaʻau faʻasolosolo.

4. Fa'avelaina eletise:E ui lava o le eletise eletise o le titanium aluminum-vanadium alloy powder e faʻaititia pe a faʻatusatusa i le kopa poʻo le alumini ma isi metala, o lona faʻaogaina eletise e mafai lava ona faʻafetaui manaʻoga i nisi faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Le faʻaaogaina autu o le titanium alumini vanadium alloy paʻu

1. Aerospace talosaga:Titanium aluminum-vanadium alloy powder o loʻo i ai le tele o faʻaoga i totonu o le vaʻalele, e pei o le gaosiga o vaalele ma vaega roketi, faʻapea foʻi ma vaega faʻavae o pusa avanoa.

2. Taavale gaosiga:I totonu o fale gaosi oloa, o le titanium aluminum-vanadium alloy powder o loʻo faʻaaogaina e gaosia ai vaega taʻavale maualuga, e pei o mea afi ma vaega faʻapipiʻi.

3. Meafaigaluega faaeletonika:I nisi masini eletise maualuga, o le titanium aluminum-vanadium alloy powder e faʻaaogaina ona o le maualuga o le maaa, faʻafefeteina ma le lelei o le eletise.

4. Meafaigaluega faafomai:O le biocompatibility ma le corrosion resistance o le titanium-aluminum-vanadium alloy e maua ai ni tulaga lelei tulaga ese i le gaosiga o meafaigaluega faafomaʻi, e pei o le gaosiga o sooga faʻaoga ma laau nifo.

Atinaʻe i le lumanaʻi o le paʻu alumini alumini alumini vanadium

Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, o le a sili atu le lautele o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le titanium alumini vanadium alloy powder.Aemaise lava i fanua o le aerospace, gaosiga o taavale, mea faʻaeletoroni ma masini faʻafomaʻi, ona o le faʻaauau pea o le faʻaleleia o mea e manaʻomia mo le faʻatinoina o meafaigaluega, o le a faʻaauau pea ona faʻateleina le manaʻoga mo le paʻu alumini alumini alumini vanadium.I le taimi lava e tasi, faatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi lomitusi 3D, o le faʻaaogaina o le titanium, alumini ma le vanadium alloy powder i le gaosiga o vaega faʻapitoa o le a faʻalauiloaina foi.

I se aotelega, o le paʻu o le titanium-aluminum-vanadium o se ituaiga o mea uʻamea ma mea sili ona lelei ma faʻamoemoega lautele.O lona malosi maualuga o le vevela, fa'aofuofu tete'e, corrosion tete'e ma le eletise conductivity e fa'aaogaina lautele i le tele o fanua.

Chengdu Huarui Industrial Co., Ltd.

Email: sales.sup1@cdhrmetal.com 

Telefoni: +86-28-86799441


Taimi meli: Sep-18-2023